testbild1

Katarina tog ett medium som coach

Första mötet:
– Jag är så nervös.

Jag formligen skakade av nervositet första gången jag skulle träffa Susanne på hennes mottagning i Täby centrum. Trots att min väninna Mia intygat att Susanne var det mest professionella medium man skulle kunna tänka sig, såg jag ändå framför mig en mystisk spådam i kaftan med knotiga fingrar och en subtil doft av rökelse.

Döm av min förvåning när Susanne kliver in i väntrummet, välklädd och korrekt, mer lik en kontorschef än ett medium. Och redan innan jag hunnit ställa min första fråga, tittade hon uppfordrande på mig och sa ”du är väldigt arg på din pappa, du”. Och så fortsatte det. Saker poppade ur hennes mun som hon inte kunde känna till och som jag inte alltid hade lust att diskutera. Som min avsaknad av tillit och tålamod. Relationen till pappa, svärmor, mamma, min sambo…

På något magiskt sätt gjorde hon en felsökning som var klockren varje gång, mitt in i de mest infekterade områdena i mitt liv. Och så kom analysen, innan jag ens börjat beskriva problemen: din pappa misshandlade dig i ett tidigare liv och du är fortfarande arg och rädd för honom. Steg för steg benade hon upp relatio- nerna i mitt liv. Istället för new age light blev det en tolvmånaders hårddrillning i personlig och andlig utveckling.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Back to top