Människor, människor, mängder av människor.
Jag har mött och möter mängder av människor. Människor som sitter fast i stort och smått. De är ledsna, arga, besvikna, lider och har stor smärta.

Många som söker sig till mig kommer för att de har ett andligt intresse. De vet att jag tänker och ser livet genom flera dimensioner. En människa kan ha förlorat en nära anhörig. Blivit uppsagd ifrån sitt arbete, ha svårt att kommunicera med sina barn, ha en arbetsam relation till sina föräldrar, leva i ett kärlekslöst förhållande eller vara mitt i en separation, och kanske därmed en livskris. Listan kan göras lång gällande vad olika människor möter genom sina liv.

Jag lever nära min själ

För mig är Jorden en plats i Universum där människor lever och hanterar sina liv. För mig är existensen mycket mer än jorden och fysiska kroppar, där av en övertygelse om att det universum vi lever i har flera dimensioner. Människor har en själ, en energikropp, och du kan leva utan kontakt med den. Att öka sin medvetenhet om den egna existensen leder till mer harmoni och lycka.

Min egen resa genom livet har gett mig mycket erfarenhet av själva livet. Idag lever jag nära min själ. Jag arbetar med det jag är här för att göra, att hjälpa människor att bli mer medvetna. Hjälpa dem att förstå sig själva och lösgöra dem ifrån lidande.

Människor som söker mig kommer för att de behöver hjälp eller är nyfikna och önskar sig utveckling. Jag möter män och kvinnor och från alla yrkesområden. En del är inte intresserade av ett andligt växande och har därför inget fokus på det. Många kommer på rekommendation. Men även media, TV, tidningar och magasin, har visat många klienter vägen in i till mitt rum.

Mer om mig, mina erfarenheter och utbildningar

Juridiska och sociala studier och en internationell ledarskapsutbildning i många steg – coach och headcoach inom utbildningen.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Back to top