Om mig

Att leva nära sin själ


För mig är jorden en plats i Universum där människor lever och hanterar sina liv. Min egen resa genom livet självt har gett mig mycket erfarenhet och varit hårt prövande. Mina universitetsstudier består av juridik och sociala ämnen. Dessutom har jag en amerikansk internationell ledarskapsutbildning i flera steg – som coach till headcoach och ställföreträdande ledare inom den utbildningen. 

 

Idag lever jag nära min själ och jag arbetar med det jag är här för att göra! Att hjälpa människor att bli mer medvetna om sig själva och de mönster de sitter fast i. Att hjälpa dem att förstå sig själva och lösgöra dem från lidande. Existensen för mig är mycket mer än jorden och fysiska kroppar. Min övertygelse är att det universum vi lever i har flera dimensioner. Även människan har flera dimensioner som består av en själ, en ande och andra energikroppar. Att öka sin medvetenhet om den egna existensen ger en process och utveckling som leder till harmoni och lycka.


Människor, människor och mängder av människor har vandrat in i rummet genom mina tjugo verksamma år. De har varit människor som sitter fast i stort och smått. Jag har mött och möter män och kvinnor från alla möjliga yrkesområden och många kommer på rekommendation Även media, ”Efter tio” med Malou Von Sivers, Amelia, Nära och andra magasin har visat många klienter vägen in till mitt rum.


De har varit ledsna, arga besvikna människor som har lidit och haft känslomässig smärta i någon form. De har kommit för att finna hjälp. De har önskat sig utveckling och velat lämna det som skavt och gett lidande. Vissa andra har sökt mig för att de har varit nyfikna på vad ett besök hos mig kan ha ge. De har i det första skedet inget fokus av ett själsligt växande vilket inte är ett hinder för en session hos mig. Andra som kommit på besök har haft ett andligt intresse och vetat att jag ser livet genom flera dimensioner. De kan ha förlorat någon nära anhörig, blivit uppsagd från sitt arbete, ha svårt att kommunicera med sina barn, ha en arbetsam relation till sina föräldrar, leva i ett kärlekslöst förhållande, eller vara mitt i en separation och kanske därmed en livskris. Så listan kan göras lång över vad människor möter och behöver hantera genom sina fysiska jordeliv.


Välkommen att höra av dig! 

 

Poddavsnitt: Stärk din självkänsla

Många dras med dålig självkänsla och känner sig värdelösa och misslyckade. I veckans avsnitt pratar vi om vad en bristande självkänsla beror på och hur man kan stärka den både hos sig själv och sina barn.

Susanne Ivarsson

Medverkan i podden

Råd från Ovan

www.radfranovan.se

Hemsida av Nordivo